Nieuw!

Vooropleiding OnlineViltSchool. Starten wanneer je maar wilt.

Deze vooropleiding biedt jou de mogelijkheid om de basis van het vilten te leren, Uitgebreider kennis te maken met de OnlineViltschool en met Ingeborg.

• Je kunt 3 maanden gebruik maken van de lessen in dit pakket (een kleine selectie uit het aanbod van de online viltschool)
  • Je kunt lid worden van de forumgroep die aan deze vooropleiding is gekoppeld.
  • Je kunt alle vragen stellen m.b.t. tot vilten b.v. in de Live lessen die ik organiseer

Op deze manier bied ik je de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met vilten te starten of om je technieken wat aan te scherpen of weer op te pakken.

Je kunt in die periode ontdekken of het bij je past en of je meer met vilten wilt doen, of je meer wilt leren en b.v een cursus wilt gaan volgen of wilt starten met de Opleiding van de OnlineViltSchool.

Vooropleiding OnlineViltSchool 3 maand

209.80  69.99 / 3 maanden

• A: materiaalkennis
  • Basis lessen materiaalkennis
  • kennis van wol
  • kennis van stoffen
  • kennis van naaldvlies

• B techniek kennis
  • les basistechniek vilten lontwol
  • les basistechniek vilten naaldvlies
  • les basis sjaalvilten chiffonzijde
  • Les sjaalvilten woletamine
  • les hoofdband vilten gebroken aarde techniek
  • Les bloemen vilten

• C beeldende vorming
  • les over inspiratie boek
  • basis les over het werken met inspiratie in je werk
  • tips en inspiratie over het maken van een ontwerp
Bonus: leuke korting

als je doorstroomd naar de Onlineviltschool Opleiding

Wil je direct aanmelden voor de volledige opleiding van de Online viltschool?

Dat kan natuurlijk ook!

In juni en september starten de nieuwe groep, er in nog ruimte voor nieuwe leden.

Kosten voor inschrijving zijn op dit moment € 59,95 per maand of € 699,95 ineens

Meer info en aanmelding totaalpakket