Hoe is je ervaring met de online viltschool tot nu toe? voldoet het aan je verwachtingen?

 • Alles wat er langs komt ziet er geweldig uit.
 • Ja voldoet
 • Ik geniet enorm van de lessen via de viltschool, besteed er veel tijd aan en zou er elke dag mee bezig willen zijn. De filmpjes zijn heel duidelijk net als de opdrachten. Het is erg handig om de filmpjes vaker te kunnen bekijken. Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
 • Heel fijn en heel volledig. Ik wordt er echt blij van en enorm leergierig als ik zie wat er allemaal mogelijk is. Het is nog completer dan dat ik had verwacht!
 • voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Inspirerend en de technieklessen zijn duidelijk en leerzaam. Ik volg niet alle opdrachten precies omdat ik al vrij veel vilt ervaring heb, maar het helpt me wel om mijn technische vaardigheid te verbeteren.
 • Ja omdat voor mij belangrijk is dat ik technieken in mijn eigen werk kan toepassen.
 • goed tot nu toe
 • Fantastisch!!Heb al heel veel bijgeleerd.. de uitleg is duidelijk en de video’s zijn ook heel handig..
 • Ik vind het heel leuk maar wacht op een andere vloer in de kamer waar ik nat wil werken.
 • Jullie zijn beide heel begripvol, als je met een probleem komt wordt er naar een goede oplossing gezocht! Dank jullie nogmaals hiervoor!
 • absoluut, ik leer veel nieuwe dingen
 • Ja voldoet, alleen balen dat mijn lichaam momenteel niet mee wil werken..
 • Viltschool voldoet zeker aan mijn verwachtingen, zelfs meer dan dat. Is inspirerend, leerzaam, praktisch en .. ik kan vilten wanneer ik dat wil!
 • Ik ben vooral bezig met het kijken van de video’s en het doorlezen van de lessen. Ik vind het heel leuk en leerzaam. Doordat ik veel dingen in Zweden al op de wolacademie heb gehad en het nu door jou op andere manieren zie doen zie ik weer nieuwe dingen. Hoe ik dingen anders kan gaan aanpakken. Ik heb regelmatig kleine proefviltjes gemaakt en mijn hoofd loopt bijna over van ideeen hoe ik een groter iets met diverse aangeleerde technieken vanuit de online viltschool kan verwerken. Ik ben op dit moment nog veel aan het twijfelen want ik wil iets maken dat ik en mooi / bruikbaar / zinvol vindt. Omdat we nog met van alles bezig zijn lukt het vaak niet om alle lessen mee te vilten. De nieuwe technieken staan heel hoog op mijn lijstje om snel te gaan doen. De viltschool voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Ik wist dat sommige dingen voor mij herhalingen zouden zijn. Maar ook hierbij is het super leuk en leerzaam om te zien hoe jij het doet. Dit vergroot mijn kennis en kunde. De nieuwe dingen, shibori, kleding ontwerpen door middel van pc2 les 6 is heel erg leuk. Ik heb de les toevallig net gekeken en kan niet wachten om daar zelf mee te gaan beginnen. Ik kijk uit naar alle lessen die nog gaan komen.
 • Ik vind de lessen heel prettig en duidelijk. Vooral ook dat je ze een paar keer kunt bekijken (eigenlijk dus (bijna) een jaar), maakt dat je je de stof goed eigen kunt maken. Ik kijk elke keer weer uit naar nieuwe dingen.
 • Onvoorstelbaar goed!!! Voldoet meer dan ik verwacht had!! Kei goed!
 • Ja zeker, dat ik weinig doe of echt uitwerk, komt door energetische beperking
 • Ik vind het een handige manier om te leren. Filmpjes lopen regelmatig vast, geen idee waar dat aan ligt. (antw: vaak is het eigen netwerk dan niet krachtig genoeg of de verbinding, je kunt de video’s op een lagere resolutie afspelen, even om toelichting vragen)
 • Ik vind het ene onderdeel leuker dan het andere, ik probeer mezelf er wel toe zetten om alles te doen zodat ik er wel van leer. De hoeden heb ik nog niet gedaan, omdat ik er maar weinig mooi vind en ze zelf niet zou dragen….😊 Ik wist niet zo goed wat ik kon verwachten, maar het bevalt mij goed dat ik mijn eigen tempo en invulling kan regelen.
 • Ik ben alle lessen aan het bekijken. Ik ben nog niet aan de slag gegaan a.h.v. de lessen. Er zijn nog wat andere viltdingen die ik aan het doen ben. Vilten uit de vacht, viltlappen, babyslofjes, wolverven. Mijn hoofd zit vol ideeen en dat maakt het soms lastig om aan de slag te gaan. De viltschool voldoet wel aan mijn verwachtingen.
 • Ik vind het heel erg leuk. Natuurlijk zijn er al wel technieken die ik ken maar dan nog is het leuk om te zien hoe iemand anders het doet. Maar er zijn zeker ook lessen waar ik al heel veel van geleerd heb. En zeker nu de basis geweest is, kijk ik erg uit naar nog meer technieken.
 • Volkomen
 • Het programma (video, informatie, opbouw) is boven verwachting!
 • Ja, ik wordt “gedwongen’ na te denken (lessen creativiteit) Het maken van een ontwerp levert mij iets op en werk met, voor mij, nieuwe materialen.
 • jazeker
 • ja, ik word gedwongen om met andere materialen te werken. Les C 1 heeft mij veel gebracht.
 • Voldoet aan verwachtingen, al aardig wat nieuwe technieken geleerd.
 • perfect, blij dat ik eraan bent begonnen. Het verrijkt mij geestelijk (na herseninfarct komt alles weer terug)
 • Ja, heel goed. Veel goede voorbeelden, inspirerende ideeen en tips en adviezen.
 • Ik vind het super om op deze manier in je eigen tempo de lessen te volgen.
 • Voldoet uitstekend. Goede instructies
 • In het begin van de cursus voelde ik mij opgejaagd en wilde alles meteen uitproberen. Nu er meer een lijn ingebracht wordt door de lesblokken geeft dat meer rust en experimenteer ik meer met de dingen die ik leuk vind en laat andere dingen liggen of doe het op een andere manier. Video’s zijn heel duidelijk voor zowel beginners als gevorderden.
 • Ik ben heel erg blij dat ik deze cursus gestart ben! De instructies zijn duidelijk. De filmpjes bekijk en beluister ik meerdere keren, heel handig omdat je steeds even kunt bekijken hoe het ook al weer moest. Ook de beeldende opdrachten probeer ik helemaal te doen. Dit lukt niet altijd omdat ik sta te popelen om aan het vilten te gaan! De opdrachten zijn duidelijk. Ook bekijk ik filmpjes vooruit, aan de ene kant om tijdig de juiste bestelling van materialen te doen en aan de andere kant uit nieuwsgierigheid….wat komt er nog meer! Ik neem (nog) niet deel aan een facebook-groep omdat ik geen facebookpagina heb, zou er een pagina speciaal voor moeten aanmaken. Ik weet niet of er veel gebruik van gemaakt wordt door andere cursisten en of ik hier zelf veel aan mis… Ik heb al veel materiaal besteld en word daar al helemaal enthousiast van! Gelukkig staat de dagentelller nog boven de 30o!
 • jazeker, ik ben er blij mee!
 • Ik vind de cursus heel inspirerend. En het voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Helaas kom ik er minder aan toe. Ik zou meer uren willen besteden. Soms kom ik er niet aan toe, soms een paar uurtjes. Inmiddels is onze kleindochter geboren, en daar heb ik allemaal leuke dingen voor gemaakt (dekentje gebreid, zonnekindpopjes gemaakt etc.) dus even iets minder tijd voor het vilten gehad. Helaas moet ik binnenkort geholpen worden aan mijn rechterhand voor het carpale tunnel syndroom. Ben benieuwd hoe dat gaat daarna met het vilten. Dus viltschool voldoet dus helemaal aan mijn verwachtingen, maar ikzelf vind het lastig om genoeg tijd te maken.
 • leuk, inspirerend, zeker voldoet
 • Heel inspirerend en leerzaam.
 • Erg leuk en inspirerend
 • Ik loop nog erg achter maar ben nu bij het einde van blok 2 en zit vol energie om dingen te maken en kan eigenlijk niet wachten om een mal te maken en natuurlijk kleding. Toch wil ik het via het programma doen, anders ben ik bang dat het een onoverzichtelijk zooitje wordt bij mij. De C lessen zijn nog niet erg mijn ding maar wie weet? Tot nu toe vind ik de lessen goed te doen en zijn ze duidelijk. Wat ik wel graag ook zou willen is wat meer naslag, ik weet niet of het allemaal blijft hangen bij me als ik straks niet meer in de lessen kan. Ik maak wel wat aantekeningen maar weet niet of dat voldoende is voor in de toekomst.
 • Door omstandigheden heb ik jammer genoeg nog niet zoveel gemaakt. Bekijk wel regelmatig de filmpjes en ik vind ze heel duidelijk en leuk. Zo krijg je wel een degelijke basiscursus. Ikzou graag wat meer leren over holle /bolle vormen, bv met uitsteeksels. Dus drie dimensionaal werken.
 • ja zeker maar zou meer tijd willen besteden
 • Het is een geweldige cursus!!!!! De instructie is heel erg duidelijk en na een paar keer de video te bekijken kan het viltwerk haast niet mislukken. Helaas kan ik door persoonlijke omstandigheden bijna geen tijd besteden aan het vilten. Ik bekijk wel de cursussen, wil de volgende dag al beginnen, maar dan komen er weer andere dingen op mijn pad (bezoekjes van lieve vriendinnen, mensen die vragen of ik mee wil wandelen enz.) zodat ik geen tijd over heb voor het vilten. Ik vind dit heel erg jammer. Toch wil ik deze contacten niet afzeggen omdat iedereen aan mij denkt na het overlijden van mijn man. Ik ben niet in een gat gevallen. Mijn vilttijd komt nog wel of niet. Jammer dat ik mijzelf niet af en toe in tweeen kan delen.
 • positief, fijn dat ik het kan zien op moment dat mij schikt, helaas problemen in de privé situatie die mijn aandacht en energie vragen, hoop dat ik later weer wat kan inlopen
 • Ja zeker. Heel tevreden.
 • .. vind het erg positief
 • Super leuk en informatief. Heb er al veel van opgestoken
 • Eeg prettig om de video erbij te hebben duidelijk!
 • Prima, ik werk hierdoor met andere materialen. Haalt mij uit mijn comfortzone. Dwingt mij om daadwerkelijk aan de slag te gaan.
 • Ik vind het een prima idee
 • Helemaal toppie
 • geweldig dat er nog meerder vervolg mag komen
 • Op zich wel goed. Stoor mij aan de gratis lessen voor iedereen.  Antw: Ik maak graag mensen enthousiast voor het vilten en wil ze op deze manier kennis laten maken met de viltschool. Ik denk in overvloed, Het is natuurlijk maar een klein beetje wat ik deel er blijft genoeg over wat exclusief voor cursisten is.
 • wat ik voorbij zie komen vind ik leuk en hoewel ik al grote lappen (voor panelen) gevilt heb, komen er toch nog waardevolle tips voorbij.
 • Het voldoet zeker aan mijn verwachtingen.
 • Ja
 • Zeer duidelijk goed te maken bij het volgen van de videos
 • Goed
 • Ik vind de lessen erg leuk, je kunt nog eens iets terugkijken om te kijken hoe je het precies doet. Het is fijn dat je het op je eigen tijd kunt doen, maar ik mis wel het met elkaar vilten.
 • zeer goed
 • Voldoet zeker. Duidelijke instructievideo’s.
 • ja helemaal
 • Voldoet aan mijn verwachtingen. Kost alleen meer tijd dan gedacht.
 • Ik vind het erg leuk. Qua kennis overdracht vind ik het boven verwachting. Het werken met de video’s werkt erg goed. Ik zou wel graag meer feedback op mijn werk hebben. Nu hangt het af van mij vragen, live zou je langslopen en zien wat en hoe ik het doe en dan tips kunnen geven. (antw: hier ga ik mee aan de slag, zoeken naar een manier om werk te beoordelen en tips te geven aan deelnemers, daarvoor moet ik het werk wel zien, opsturen ofzo?? Wordt vervolgd)
 • Ik heb er lang over na gedacht of ik de cursus zou gaan volgen omdat ik erg beperkt ben en omdat ik geen kleding en hoeden e.d. ga maken. Destijds besloten dat ik de cursus ging doen voor de reliëf vilten en creativiteit ontwikkelen. De cursus voldoet zeker aan mijn verwachtingen. Duidelijke filmpjes en informatie. Ik kan niet 1 negatief punt bedenken. Zeer professioneel.
 • zeer verzorgde en heldere filmpjes met duidelijke uitleg; ben heel nieuwsgierig naar de cursussen creativiteit;
 • Video’s en instructies zijn helder en duidelijk
 • Leuke, leerzame cursus. Kom op dit moment jammer genoeg vrije tijd tekort om te vilten.
 • positief, kon wel al wat vilten maar mijn kennis terug opgehaald en ook nieuwe methodes ontdekt, goed uitgelegde filmpjes die je goesting doen krijgen om te vilten al lukt dat niet altijd wegens tijdsgebrek
 • ik vind je video’s heel prettig en duidelijk