OnlineViltVrienden

OnlineViltSchool

De OnlineViltSchool en de OnlineViltVrienden. 

Bij een Premium lidmaatschap heb je toegang tot:

* de Vilt Community "OnlineViltVrienden" 

* + viltcursussen over basistechnieken vilten van de Onlineviltschool 

De mogelijkheid om je verder te verdiepen in de vilttechnieken, direct inspiratie en ideeen voor je volgende project. Maar je leert vooral ook een goede technische basis van je technieken. De videolessen worden verzorgd door ervaren viltdocenten met jaren lange ervaring. Vakmanschap staat voorop. Daarnaast is er aandacht voor het creatieve en beeldende aspect. 

Het is onze missie om: "jou te helpen Origineel en eigen viltwerk te maken van hoge kwaliteit". En daarnaast willen we graag het viltvirus verder verspreiden. Omdat we ervan overtuigt zijn dat het voor iedereen goed is om mooie producten te maken met je handen en even uit je hoofd te komen en te gaan voelen en beleven.

Bij een VIP lidmaatschap heb je toegang tot: 

* de Vilt Community "OnlineViltVrienden" 

* + alle video cursussen van de opleiding van de OnlineViltSchool 

Hiermee krijg je toegang tot alle lessen van de volledige 3 jarige viltopleiding. Ruim 300 videolessen staan voor je klaar om je verder te helpen naar het volgende niveau in je viltontwikkeling. Als je 1 a 2 dagdelen per week aan vilten besteed heb je voldoende inhoud om 3 jaar (thuis) lessen te volgen. Maar je kunt natuurlijk ook een kortere periode lid worden en alleen die onderdelen eruit halen die je graag wilt leren. Om onze leden zo goed mogelijk te kunnen helpen en begeleiden is het VIP gedeelte maar 4x per jaar open voor inschrijving. Het volgende moment is 1-2-2020. Kun je niet langer wachten en wil je direct aan de slag met het vilten of direct contacten leggen met medeviltvrienden? Meld je dan eerst aan als Premium lid, je kunt dan later doorstromen naar VIP.

Inschrijven voor de wachtlijkst kan ook, dan wordt jij als eerste op de hoogte gebracht als de inschrijving weer open gaat en hebben we wellicht een mooie actie korting voor je.

De OnlineViltVrienden

Bekijk de video om een indruk te krijgen van de OnlineViltVrienden

Doe vandaag nog mee! Maak hieronder je keuze. Klik op een button en meld je nu aan!

Premium = OnlineViltVrienden + Basistechnieken

VIP is pas op 1 feb 2020 weer open. Schrijf je in op de wachtlijst

De OnlineViltSchool = De enige Online Viltopleiding voor het maken van origineel viltwerk van hoge kwaliteit

Ben jij gegrepen door het viltvirus?

Herken jij dit?

 • Je bent helemaal gegrepen door het viltvirus. Je wilt er alles over weten en steeds meer kennis vergaren ...


 • Je hebt een leuke viltdocent gevonden, een gezellige groep en dat bevalt je prima, maar je wilt ook graag thuis aan de slag. Thuis gekomen weet je niet meer precies hoe de techniek werkt. Je loopt dan vast en baal je ....


 • Je staat met je viltwerk op een kunstmarkt, maar je verkoopt niets. Daar wordt je onzeker en ongelukkig van. Waar ligt het aan......


 • De leuke viltcursus die je wilt volgen worden altijd ver weg aangeboden en autorijden is niet je hobby...
 • Je hebt het vilten net ontdekt en wilt er alles over leren, maar je ziet door de bomen het bos niet meer. Waar moet je beginnen?


 • Hoe krijg ik het vuil uit die vacht... Kan ik een vacht ook voor ander viltwerk gebruiken?


 • Je hebt lessen gevolgd, maar bent nog niet tevreden over de kwaliteit van je viltwerk, waardoor je onzeker wordt en je enthousiasme verdwijnt ...


 • Je bent al jaren aan het vilten en de inspiratie laat je in de steek. Wat kun je nu weer gaan maken en hoe pak je dat aan? Alleen, thuis kom je er niet aan toe.


 • Je hebt (lichamelijke) beperkingen, maar dat betekent voor jou niet dat je stil wilt zitten. Je wilt je blijven ontwikkelen en je bent op zoek naar mogelijkheden ....

Stel je nou eens voor ...

 • Stel je voor dat je altijd en overal met de viltcursus kunt starten, op het moment dat het jou uitkomt! Ook in je zomerhuis in Frankrijk of op zondagmiddag, terwijl je man de krant leest!


 • Stel dat je zelf kunt kiezen welke vilttechniek je wilt leren in een tempo dat jou het beste uitkomt ..


 • Zou het niet fantastisch zijn als jouw inspiratie en jouw persoonlijke verhaal het uitgangspunt wordt van jouw originele viltwerk!


 • Stel dat je werk WEL wordt verkocht, je complimenten krijgt over de kwaliteit van je werk en men je vraagt om nog meer sjaals te maken...


 • Dat je altijd contact kunt zoeken met mede vilt makers, die net zo enthousiast zijn als jij. Die soms net zo worstelen als jij, die je aanmoedigen en stimuleren om verder te gaan ..

Het is mogelijk!

Door de OnlineViltSchool is er een uniek aanbod ontstaan, een bibliotheek vol met viltlessen, lessen over materiaalkennis, technische kennis en beeldende vorming. Ik, Ingeborg Honer, ben opgeleid als beeldend docent en heb 24 jaar viltervaring die ik graag met je wil delen. Ik geef al jaren cursussen en workshops in de vilttechniek. Ik vind het beeldende aspect erg belangrijk, omdat je je hiermee kunt leren onderscheiden. Uitdrukking geven aan jouw verhaal. Of dit nu kunstzinnig is, abstract of in praktische werkstukken, dat maakt niet uit. Kwaliteit vind ik wel erg belangrijk. Daar zijn mijn lessen ook op gericht: “Origineel, eigen viltwerk maken van hoge kwaliteit” Ik daag je graag uit om een stapje extra te zetten. Ik wil je graag begeleiden en coachen in je viltproces. Maar jij moet de eerste stap zetten! Investeer in je zelf, in je welzijn en in je toekomst!  

Deze cursisten vertellen over hun ervaring met vilten en de OnlineViltSchool

De OnlineViltSchool is een onderdeel van de OnlineViltVrienden. 

Bij een Premium lidmaatschap heb je toegang tot de Vilt Community OnlineViltVrienden plus viltcursussen over basistechnieken vilten. 

(Normaal €19,95 nu voor maar €9,95 per maand) (Per jaar normaal €199,95, nu voor de actieprijs van €99,95)

Bij een VIP lidmaatschap heb je toegang tot de Vilt Community OnlineViltVrienden en alle cursussen uit de opleiding van de OnlineViltSchool (Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden als VIP lid.)

V.a 1-2-2020 is het weer mogelijk om je aan te melden als VIP lid (aanmelden voor de wachtlijst kan wel of meld je eerst aan als Premium lid)


Doe vandaag nog mee! 

Maak hieronder je keuze. 

Klik op een button en meld je nu aan!

VIP is pas op 1 feb 2020 weer open. Schrijf je in op de wachtlijst

De opleiding bij de OnlineViltSchool is niet geschikt voor je als je:

 • Wilt leren naaldvilten (dat vind je niet in de OnlineViltSchool)
 • Als je het fijn vindt om iets na te maken van een voorbeeld. Bij de OnlineViltSchool krijg je alle ingrediënten en een duidelijke uitleg van de techniek, ook help ik je op weg met inspiratie, maar het zijn geen 1 op 1 namaak werkstukken.
 • Als je niet wilt of kunt investeren in jezelf, qua geld, maar zeker ook qua tijd. Als je mee gaat doen zou het goed zijn om een dagdeel per week te reserveren om met de cursus/ vilten bezig te zijn. (2 dagdelen in nog beter)
 • Als je niet handig bent met computers en niet open staat om het te leren of hulp daarbij te vragen. (het is tot nu toe iedereen gelukt om het te begrijpen en men wordt er steeds handiger in)

Veel gestelde vragen:

Ik ben digitaal niet zo handig. Is een online cursus dan wel geschikt voor mij?

Als je de voordelen ziet van deze onlinecursus en je staat open voor het leren van nieuwe dingen, als je niet opgeeft bij de eerste hobbel die je tegenkomt, dan is deze cursus zeker geschikt voor jou. Er zijn duidelijke instructievideo’s over hoe het programma werkt, hoe je moet inloggen etc. Loop je toch ergens tegen aan dan kun je mailen of bellen en dan helpen Percy of Ingeborg je met geduld en plezier weer op weg. De ervaring leert dat (bijna)iedereen het binnen een paar weken volledig onder de knie heeft. Wat een super overwinning op jezelf is en zelfs handig in andere situaties.

Ik heb niet zoveel te besteden maar wil wel graag leren vilten.

Dan is een premium abonnement van de onlineviltvrienden ideaal voor je nu kun je voo 9,95 per maand de basis van het vilten leren en in contact komen met vele andere viltliefhebbers

Kan ik de lessen bewaren, zodat ik ze nog eens terug kan kijken. Ik zou ze graag opslaan op mijn computer of telefoon?

Dit is een vraag die we vaak krijgen en ik snap de vraag en de behoefte. We willen graag bewaren en opslaan, voor als we nog eens in nood zijn of voor allerlei situatie’s, stel dat…. (hoe vaak bekijk je de boeken in de kast die je uitgelezen hebt? Hoe vaak doe je een cursus in een atelier voor de 2e keer?) Het antwoord: de cursus bestaat uit 300 video’s. Als je het zou willen, kun je die niet zomaar opslaan op een mobiel of computer . Het neemt veel geheugen in beslag. Daarnaast is het voor ons moeilijk te controleren, waar alle materiaal blijft en wat er mee gebeurt, als het op honderden computers staat. Andere reden is ook dat het materiaal alleen waardevol is als je er actief mee aan de slag gaat.  

Passieve kennis, daar heb je eigenlijk niet zoveel aan. Je zult merken op moment dat je de lessen actief gaat toepassen, maak je het je eigen. Als je het binnen korte tijd nog een paar keer herhaalt, ga je de techniek beheersen en is het net als met lopen en fietsen. Je zult het niet zomaar kwijt raken.  

Vergelijk het met een abonnement bij de bibliotheek, na lezen breng je de boeken terug. En hoeveel cursusleiders heb jij in je kast staan? Die kun je ook niet meenemen.  

Voordeel van deze Onlinecursus is dat je tijdens de abonnements-periode, wel kunt herhalen en terugkijken, zo vaak je wilt. Tip: Noteer de “voor jou” belangrijkste tips in een aanteken boek. Maak evt. af en toe een foto van het beeld met je mobiele telefoon voor eigen gebruik.

Ik vind het nogal wat om me op mijn leeftijd (60+) aan te melden voor een opleiding, ik twijfel of ik er wel genoeg mee zal doen.  

Er zitten meerder aspecten in deze vraag,  

Wanneer ben je (te) oud om ergens mee te starten? (dat is een vraag die je zelf zult moeten beantwoorden) Ik kan alleen zeggen, dat de gemiddelde cursist 61 jaar is en dat ik veel cursisten van rond de 70, met veel plezier zie leren en groeien in hun persoonlijke ontwikkeling en dat het hen veel oplevert.  

Opleiding: Het is inderdaad ontwikkeld als een 3 jarig traject, dat betekend dat er zoveel inhoud in zit, dat je er 3 jaar lang a 2 dagdelen per week mee bezig kunt. Maar met deze nieuwe abonnementsvorm kun je per maand of per jaar opzeggen. Dus je kunt zo lang of zo kort deelnemen als het je uitkomt. Let op als je start met een kortingsprijs vervalt je recht op die kortingsprijs wel als je je abonnement stop zet.

Of ik er wel genoeg mee zal doen… Deze vraag moet je van tevoren voor jezelf beantwoorden. Beter is het dan om de vraag om te draaien. Wat zou ik er mee willen doen en waarom wil ik dat? Als je intentie is om meer met vilten bezig te zijn, meer te leren, jezelf te ontwikkelen en goed voor jezelf te zorgen door meer tijd voor jezelf te maken, dan is de volgende stap om het te gaan doen. Maak de keuze voor jezelf, plan de tijd in, overleg met je omgeving, organiseer je leven zo dat het ook gaat gebeuren.  

Krijg je een boek of een map bij de cursus waar alles in staat?  

Dit is een Online cursus. De video lessen, en af en toe een stukje tekst in de lessen, vervangen boeken of readers. Dit is een moderne manier van onderwijs, maar eigenlijk ook een hele oude, (Meester en Gezel in een werkplaats of atelier). Ik ben ervan overtuigt dat video lessen veel meer duidelijk kunnen maken dan geschreven tekst, vandaar dat ik heb gekozen voor dit concept.  

Tip: Bij je bestelling in de webwinkel kun je wel de basisboekjes, vilten en sjaalvilten gratis aanvragen. Ook patronen zitten als bijlage bij de les en kunnen uitgeprint worden  

Moet ik huiswerk maken of inleveren of me verplicht aan de planning houden?  

Niets moet, alles mag…  

Je mag je werkstukken in “je gallerij” plaatsen en je kunt dan om feedback vragen. Je kunt de planning per week volgen, zoals ik voorstel, zodat je alle onderdelen op een “logische” volgorde leert. Maar… je mag ook zelf kris kras door de lessen gaan, als je geen zin hebt om iets te delen? is dat ook prima.  

Weet dat ik altijd bereid ben om mee te kijken en ook je medecursisten geven je graag opbouwende feedback of applaus

Is het verplicht om de materialen via de webwinkel te bestellen?  

Je bent vrij om je materialen je bestellen of kopen waar je wilt (ik houd zelf niet van dit soort verplichtingen). Ik zie het als een service, dat we je de materialen kunnen leveren die aansluiten bij de lessen. We doen dit graag en met liefde. De producten is onze webwinkel www.bodyflower.nl/viltwinkel zijn van hoge kwaliteit. Voor het grootste deel van biologische oorsprong en met respect voor mens en dier.  

(We bieden een werkervaringsplek voor mensen in het speciaal onderwijs, zij helpen ons met het verpakken van de wol)  

Ik heb lichamelijke beperkingen. Is het dan wel mogelijk om te vilten, is deze opleiding dan geschikt voor me?  

Ieder mens is anders en elke situatie is anders. Jij bent uiteindelijk de persoon die de keuze moet maken en de beslissing moet nemen, maar ik denk graag met je mee. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt, met behulp van “mechanische” hulpmiddelen, kun je het vilten een stuk lichter en makkelijker maken. Doordat het digitale lessen zijn die je thuis kunt volgen kun je goed rekening houden met je energie balans. (het aspect reizen en interactie met anderen vallen weg)  

Onder de cursisten zijn mensen met de volgende beperkingen:  

Ernstige gehoor problemen (beelden spreken vaak voor zich en ik articuleer duidelijk, hoorde ik terug) Ernstige problemen met zicht (omdat ik veel vertel, wordt het heel beeldend en het is op groot beeld te bekijken) MS, ME, reuma, Artrose, hartklachten en parkinson. Ze kijken heel veel lessen en gaan praktisch aan de slag op de goede momenten, soms maar een half uur of een uur per dag. Hersenletsel (de video’s geven houvast en kunnen prima als extra ondersteuning bieden als je het even niet meer weet) voor deze persoon bied ik het programma gedoceerd, in overleg, aan zodat ze overzicht blijft houden op het geheel.

Ingeborg Honer Viltkunstenaar en gepassioneerd viltdocent, al 24 jaar geef ik viltlessen op locatie, in mijn viltatelier en Online. Ik ben gefascineerd door de magische mogelijkheden van het vilt maken. Elke dag ontdek ik nieuwe mogelijkheden. De vilt techniek is zo puur maar ook zo bijzonder, met natuurlijke materialen werken vind ik (h)eerlijk Ik ben een energieke optimist en ik vind het fantastisch om je te helpen. Ik wil graag mijn kennis over het vilt maken met jou delen. Ik deel ook met je hoe ik mezelf motiveer en waar ik de inspiratie vandaan haal. “Origineel en eigen viltwerk maken van hoge kwaliteit, wil jij dat ook? “ Samen gaan we aan de slag, door de duidelijke en inspirerende video lessen help ik je om jou ideeën om te zetten in mooie werkstukken waar je trots en tevreden over bent zodat ook jij stralend kunt zeggen: “Vilten maakt gelukkig, gelukkig maak ik vilt!”

Wat krijg je allemaal als je premium lid wordt:

Wat krijg je allemaal als je Vip lid wordt:

 • Toegang tot de site van de OnlineViltVrienden. Je bent viltvriend!
 • Duidelijke video lessen (ruim 30 video’s) vanaf de start toegang tot de basis lessen
 • Ingedeeld in 8 cursussen in de categorieën: materiaalkennis, technische kennis en beeldend vormen. 
 • Elke cursus is onderverdeeld in lessen, in elke les zitten 1 of meerdere demonstratie video’s, waarin het hele proces stap voor stap in beeld wordt gebracht. 
 • Stap voor stap uitleg over benodigdheden, principes, werkwijze en technieken het maken van patronen en het ontwerpproces. 
 • De mogelijkheid om alle materialen via de webwinkel te bestellen (geen verplichting maar een mogelijkheid) 
 • 5 % korting op alle materialen in de webwinkel
 • De lessen staan vanaf de start voor je open. Je kan ze zo vaak bekijken als je wilt, op het moment en waar jij maar wilt. bij een maandabonnemet kun je per maand opzeggen, bij een jaar abonnement kun je per jaar opzeggen. Je mag zolang lid blijven als je zelf wilt
 • De mogelijkheid om online vragen te stellen bij de les, via site van de onlineviltvrienden of via de mail  
 • Altijd hulp bij technische problemen of extra ondersteuning daarbij indien nodig. 
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan georganiseerde ontmoetingsmomenten, in de regio.
 • Doorlopende inschrijving mogelijk, zodat je direct met basistechnieken en contacten leggen kunt starten.
 • Toegang tot de site van de OnlineViltVrienden. Je bent vipviltvriend!
 • Duidelijke video lessen (ruim 300 video’s) vanaf de start toegang tot alle lessen van 1e, 2e en 3e jaar. 
 • Ingedeeld in ruim 30 cursussen in de categorieën: materiaalkennis, technische kennis en beeldend vormen. 
 • Elke cursus is onderverdeeld in lessen, in elke les zitten 1 of meerdere demonstratie video’s, waarin het hele proces stap voor stap in beeld wordt gebracht. 
 • Stap voor stap uitleg over benodigdheden, principes, werkwijze en technieken het maken van patronen en het ontwerpproces. 
 • De mogelijkheid om alle materialen via de webwinkel te bestellen (geen verplichting maar een mogelijkheid) 
 • 5 % korting op alle materialen in de webwinkel
 • De lessen staan vanaf de start voor je open. Je kan ze zo vaak bekijken als je wilt, op het moment en waar jij maar wilt. bij een maandabonnemet kun je per maand opzeggen, bij een jaar abonnement kun je per jaar opzeggen. Je mag zolang lid blijven als je zelf wilt
 • Minimaal 2x per jaar de mogelijkheid om deel te nemen aan een expositie. 
 • De mogelijkheid om online vragen te stellen bij de les, via site van de onlineviltvrienden of via de mail  
 • Altijd hulp bij technische problemen of extra ondersteuning daarbij indien nodig. 
 • Mogelijkheid om deel te nemen aan georganiseerde ontmoetingsmomenten, in de regio.
 • 4 x per jaar start er een nieuwe groep de volgene start v.a. 1-2-2020

Premium of Vip lid?

Bij een Premium lidmaatschap heb je toegang tot de Vilt Community OnlineViltVrienden plus viltcursussen over basistechnieken vilten. 

(Normaal €19,95 nu voor maar €9,95 per maand) (Per jaar normaal €199,95, nu voor de actieprijs van €99,95)

Bij een VIP lidmaatschap heb je toegang tot de Vilt Community OnlineViltVrienden en de OnlineViltSchool (Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden als VIP lid)  

V.a 1-2-2020 is het weer mogelijk om je aan te melden als VIP lid (aanmelden voor de wachtlijst kan wel of meld je eerst aan als Premium lid)

Doe vandaag nog mee! 

Maak hieronder je keuze. 

Klik op een button en meld je nu aan!

VIP is pas op 1 feb 2020 weer open. Schrijf je in op de wachtlijst

Master of Masterclass…. (aanmelden vanaf 1-2-2020)

Je kunt jezelf verder ontwikkelen door mee te doen aan een Master of een Masterclass. Ben je nu al een gevorderd viltster of wil je graag een intensievere programma? Zoek even contact voor een intake gesprek, dan beoordelen we samen of dit aansluit bij je mogelijkheden op dit moment. 

Als viltviend heb je altijd € 100,00 korting op deelname aan een Online master of een Onlinemasterclass

Uit de Master "Experiment met Vilt"

Uit de Master "Werken als Kunstenaar"

Uit de Master "Schoenen maken"

Wat levert het meedoen aan de OnlineViltSchool je op?

⇒ Je gaat je technische viltkennis enorm uitbreiden. Ook als je al jaren vilt, zal je door de lessen je technieken verbeteren en verfijnen.  

⇒ Je krijgt structuur en regelmaat in je viltactiviteiten. Doordat je een opleiding volgt, ga je het zelf serieus nemen, maar je omgeving neemt jou ook serieuzer in je vilthobby of je vilt ondernemerschap.  

⇒ Door te investeren in tijd en materialen ga je mooi werk maken, wat je nog meer zal stimuleren om er mee door te gaan.  

⇒ Je zult ervaren dat regelmatig vilten je voldoening geeft en ontspanning waardoor je stressvolle situaties even kunt loslaten of vergeten. Doordat je positief bezig bent, iets nieuws leert en mooie dingen maakt, draagt dit bij aan je gevoel van welbevinden. Waardoor je weer beter kunt klaarstaan voor je omgeving. Jouw positieve flow zal ook een positief effect hebben op je omgeving.  

⇒ Je krijgt meer zelfvertrouwen in je viltwerk en in jezelf, doordat je aangemoedigd wordt en gelijkgestemden om je heen hebt. Indien gewenst kunt je feedback op je werk krijgen en extra hulp.  

⇒ Je kunt je werk verkopen doordat je kwalitatief goed vilt maakt en doordat het eigen en origineel is, waardoor je een goed verhaal hebt voor je verkoop. Met dit geld kun je weer nieuwe materialen kopen, waardoor je hobby weinig meer gaat kosten. Als je het goed aanpakt kan het je zelfs een leuke (bij) verdienste opleveren.  

⇒ Je legt nieuwe contacten, voelt je verbonden met andere viltsters van de OnlineViltSchool, maar ook daarbuiten, omdat dat je als zelfverzekerde viltster naar buiten treed.  

⇒ Je hoeft je nooit meer af te vragen: wat zal ik maken en hoe pak ik dat aan? Alle info is direct te vinden, je mag altijd vragen stellen en de inspiratie (tips) zijn volop voor handen. Ook de extra tool “Dromen, Denken, Kiezen, Doen”, kan je daarbij helpen (keuzes maken en echt aan de slag gaan)

⇒ Je ontwikkelt je op beeldend vlak, zodat je mooie originele viltwerkstukken gaat maken. Voor de één zal dat kunstzinnig werk zijn, voor de ander vooral gebruikstextiel, maar ook in dat geval ben jij de ontwerper van die originele gebruiksproducten. ⇒ Na 2,5 jaar (of in overleg eerder of later) ga je aan de slag met je eigen collectie of eindwerk. Hierin krijg je de nodige ondersteuning en begeleiding middels video’s en ook persoonlijke coaching is een optie. ⇒ Na 3 jaar presenteer je je eindwerk tijdens een eindexpositie en krijg je een certificaat dat je de opleiding met voldoende hebt afgerond. Als ambachtelijk viltmaker Level I of als viltkunstenares Level I  

Maar jij moet de eerste stap zetten! Investeer in je zelf, in je welzijn en in je toekomst!


Deze cursisten vertellen over hun ervaring met vilten en de OnlineViltSchool

De OnlineViltSchool en de OnlineViltVrienden. 

Bij een Premium lidmaatschap heb je toegang tot de Vilt Community OnlineViltVrienden plus viltcursussen over basistechnieken vilten. 

(Normaal €19,95 nu voor maar €9,95 per maand) (Per jaar normaal €199,95, nu voor de actieprijs van €99,95)

Bij een VIP lidmaatschap heb je toegang tot de Vilt Community OnlineViltVrienden en de OnlineViltSchool (Op dit moment is het niet mogelijk om je aan te melden als VIP lid)  

V.a 1-2-2020 is het weer mogelijk om je aan te melden als VIP lid (aanmelden voor de wachtlijst kan wel of meld je eerst aan als Premium lid)

Doe vandaag nog mee! (je krijgt direct toegang tot de site)

Maak hieronder je keuze. 

Klik op een button en meld je nu aan!

VIP is pas op 1 feb 2020 weer open. Schrijf je in op de wachtlijst

Cursisten zeggen over Ingeborg: 

“Ze is gedreven en enthousiast en legt het altijd duidelijk uit in de video’s Na het bekijken van de lessen heb ik bijna nooit een vraag, omdat ze stap voor stap alles laat zien. Als ik wel een vraag heb krijg ik altijd binnen korte tijd antwoord. je merkt aan alles dat ze een perfectionist is die het heel gedegen aanpakt”

De OnlineViltVrienden

Bekijk de video om een indruk te krijgen van de OnlineViltVrienden

Doe vandaag nog mee! Maak hieronder je keuze. Klik op een button en meld je nu aan!

VIP is pas op 1 feb 2020 weer open. Schrijf je in op de wachtlijst