Hieronder vind je een handig overzicht met de producten en diensten die we op dit moment aanbieden

met een button naar een pagina met meer toelichting over dat onderdeel en om je aan te melden

Als je meer informatie over de OnlineViltSchool als geheel wilt verwijs ik je naar de pagina Info

Video les basistechniek vilten (gratis)

Wil je de vilt techniek zelf eens uitproberen? ben je benieuwd hoe ik het uitleg en doe?

vraag dan nu deze gratis les aan, zodat je direct zelf aan de slag kunt met de boeiende techniek van het viltmaken.

Eerst een platte lap en als je de smaak te pakken hebt? ga je door met het maken van een sjaal

Meer info over gratis basisles!

Video les sjaal vilten (gratis)

• Start: na aanmelden direct
  • Materiaal kun je eventueel via de link in de les bestellen om direct aan de slag te kunnen gaan.

Vraag de gratis les nu aan!

Gratis les voor gevorderde viltsters (gebroken aarde techniek)

Heb je al wat meer ervaring met vilten, en vind je het altijd leuk om weer nieuwe technieken te leren? probeer dan deze techniek, gebroken aarde (cracked mud ) eens uit, werken met naaldvlies (misschien ook nieuw voor je)

Ken je deze techniek al, ook dan kan het goed zijn om deze les aan te vragen, het geeft je een mooi beeld hoe een les in de OnlineViltSchool er uit ziet. (dit is 1 van de ruim 100 lessen die onderdeel van de Opleiding zijn)

Vraag de les “gebroken aarde” aan

Gratis Webinar (LIVE les)

Er zijn diverse LIVE lessen waar je aan deel kunt nemen allemaal gratis en vrijblijvend, ga naar de volgende pagina om je aan te melden.

Binnenkort worden er weer nieuwe data ingepland

Meld je vast aan om direct de info te ontvangen als er nieuwe data zijn, zodat jij er als eerste bij bent.

Facebookgroep voor inspiratie en informatie (Gratis)

• In deze groep vertelt Ingeborg (eigenaresse en docent van de Online viltschool) over haar werkzaamheden ervaringen en nieuws m.b.t. de Online viltschool
  • Je volt alles op de voet en bent als eerste op de hoogte van de nieuwtjes en activiteiten.
  • Voor cursisten en belangstellende.

Vooropleiding Online viltschool

3 maanden totaal voor € 59,95

• Start 1-1-2019
  • laagdrempelige manier om kennis te maken met vilten en met de werkwijze van de OnlineViltSchool en Ingeborg

Jaarabonnement voor de Onlineviltschool

• De volgende groep start op 1-3-2019 (aanmelden vanaf nu mogelijk)
  • Volledig viltopleiding waar je 1 tot 3 jaar aan deel kunt nemen,  voor beginnende en vergevorderde viltsters.
  • Vanaf de start Toegang tot alle cursussen in de opleiding
  • 1e jaar per maand van € 69,99 p.m  (minimale deelname 12 mnd ) 2e jaar € 59,99 p.mnd  3e jaar € 49,99 p.mnd

Combipakket Wolkol, 1 jaar toegang tot alle lessen

cursus A4 kennis van schapenvachten, cursus B6 werken vanuit de vacht

• Start direct mogelijk
  • Alles over vachten en vilten vanuit de vacht, de cursus die het verschil maakt in kennis en techniek!
  • (deze cursus is ook onderdeel van het jaarabonnement van de Onlineviltschool)
  • van € 199,95 nu nog voor € 129,95
  • Bonus gratis wolpakket t.w.v.€  25,00