Hieronder vind je een handig overzicht met de producten en diensten die we op dit moment aanbieden

met een button naar een pagina met meer toelichting over dat onderdeel en om je aan te melden

Als je meer informatie over de OnlineViltSchool als geheel wilt verwijs ik je naar de pagina Info

Video les sjaal vilten (gratis)

• Start: na aanmelden direct
  • Materiaal kun je eventueel via de link in de les bestellen om direct aan de slag te kunnen gaan.
Meer Info

Email serie met tips en advies vachtvilten door Janneke Plomp van Wolkol (gratis)

• Start:  direct na aanmelding 5 dagen email serie
  • (Let op kijk ook even in je spambox als je ze niet hebt ontvangen soms komen ze daar in terecht.
Meer Info

Gratis Webinar (LIVE les)

• Houd de site in de gaten, binnenkort komt hier de volgende datum waar je je (gratis) voor in kunt schrijven……
meld je aan voor Q&A met Janneke en Andrina

Facebookgroep voor inspiratie en informatie (Gratis)

• In deze groep vertelt Ingeborg (eigenaresse en docent van de Online viltschool) over haar werkzaamheden ervaringen en nieuws m.b.t. de Online viltschool
  • Je volt alles op de voet en bent als eerste op de hoogte van de nieuwtjes en activiteiten.
  • Voor cursisten en belangstellende.

Vooropleiding Online viltschool

3 maanden totaal voor € 49,95

• Start 1-9-2018
  • laagdrempelige manier om kennis te maken met vilten en met de werkwijze van de OnlineViltSchool en Ingeborg

Jaarabonnement voor de Onlineviltschool

• De volgende groep start op 1-12-2018 (aanmelden vanaf nu mogelijk)
  • Volledig viltopleiding waar je 1 tot 6 jaar aan deel kunt nemen, van basislessen tot master programma’s, voor beginnende en vergevorderde viltsters.
  • 1e jaar per maand van €69,95  (minimale deelname 12 mnd)

Combipakket Wolkol,

cursus A4 kennis van schapenvachten, cursus B6 werken vanuit de vacht

• Start 1-9-2018
  • Alles over vachten en vilten vanuit de vacht, de cursus die het verschil maakt in kennis en techniek!
  • (deze cursus is ook onderdeel van het jaarabonnement van de Onlineviltschool)
  • van € 169,95 nu nog voor €99,95 incl. 10 soorten wol pakket t.w.v. €25,00