Hieronder vind je een handig overzicht met de producten en diensten die we op dit moment aanbieden

met een button naar een pagina met meer toelichting over dat onderdeel en om je aan te melden

Als je meer informatie over de OnlineViltSchool als geheel wilt verwijs ik je naar de pagina Info

Video les basistechniek vilten (gratis)

Wil je de vilt techniek zelf eens uitproberen? ben je benieuwd hoe ik het uitleg en doe?

vraag dan nu deze gratis les aan, zodat je direct zelf aan de slag kunt met de boeiende techniek van het viltmaken.

Eerst een platte lap en als je de smaak te pakken hebt? ga je door met het maken van een sjaal

Meer info over gratis basisles!

Video les sjaal vilten (gratis)

• Start: na aanmelden direct
  • Materiaal kun je eventueel via de link in de les bestellen om direct aan de slag te kunnen gaan.

Vraag de gratis les nu aan!

Gratis les voor gevorderde viltsters (gebroken aarde techniek)

Heb je al wat meer ervaring met vilten, en vind je het altijd leuk om weer nieuwe technieken te leren? probeer dan deze techniek, gebroken aarde (cracked mud ) eens uit, werken met naaldvlies (misschien ook nieuw voor je)

Ken je deze techniek al, ook dan kan het goed zijn om deze les aan te vragen, het geeft je een mooi beeld hoe een les in de OnlineViltSchool er uit ziet. (dit is 1 van de ruim 100 lessen die onderdeel van de Opleiding zijn)

Vraag de les “gebroken aarde” aan

Gratis Webinar (LIVE les)

Regelmatig geef ik (Ingeborg) LIVE online lessen waar je gratis en vrijblijvend aan deel kunt nemen, geef je op via de button hieronder.

28 maart 19.00 LIVE les Verven op eenvoudige wijze

Voor meer info, bestellen van materialen en aanmelding:

meer info en aanmelden

Facebookgroep voor inspiratie en informatie (Gratis)

• In deze groep vertelt Ingeborg (eigenaresse en docent van de Online viltschool) over haar werkzaamheden ervaringen en nieuws m.b.t. de Online viltschool
  • Je volt alles op de voet en bent als eerste op de hoogte van de nieuwtjes en activiteiten.
  • Voor cursisten en belangstellende.
  • Cursisten en andere fanatieke viltsters delen hier foto’s van hun werkstukken
  • Rosita Pronk (kleur en styladviseur deel regelmatig info over kleuren en stijlen in de mode

Vooropleiding Online Viltschool

• De manier om te ontdekken of het vilten helemaal jou ding is
  • De manier om in korte tijd de basis van het vilten goed onder de knie te krijgen
  • De manier om kennis te maken met de OnlineViltSchool en met Ingeborg
  • De manier om jezelf AAN te ZETTEN, ben jij nu aan zet, kun je dit? wil je dit, wordt je hier blij van? Gun je jezelf deze stap..?
  • De opstap naar de volledige opleiding.
  • Past dit wel bij jou???? lees meer info op de volgende pagina
Ga naar meer info en aanmelden

Jaarabonnement voor de Onlineviltschool

• De volgende groep start op 1-6-2019 (aanmelden vanaf nu mogelijk)
  • Volledig viltopleiding waar je 1 tot 3 jaar aan deel kunt nemen,  voor beginnende en vergevorderde viltsters.
  • Vanaf de start Toegang tot alle cursussen in de opleiding

Direct naar de aanmeldpagina

Karin Joosse (cursist OnlineViltSchool)

Karin Beentjes (cursist Onlineviltschool)

Combipakket Wolkol, 1 jaar toegang tot alle lessen

Cursus A4 kennis van schapenvachten, cursus B6 werken vanuit de vacht

• Start direct mogelijk
  • Alles over vachten en vilten vanuit de vacht, de cursus die het verschil maakt in kennis en techniek!
  • (deze cursus is ook onderdeel van het jaarabonnement van de Onlineviltschool)
  • van € 219,95 nu nog voor € 189,95
  • Bonus gratis wolpakket t.w.v.€  25,00