Doe je mee?

De nieuwe Jaarcursus start per

1-6-2019 (aanmelden kan vanaf nu)

1-9-2019 (aanmelden kan vanaf nu) let op beperkt aantal plekken…

Welkom!

Ingeborg Honer (docent en eigenaresse OnlineViltSchool)

Wat krijg je dan allemaal?

• Als cursist krijg je toegang tot ALLE beschikbare lessen materiaalkennis en techniekkennis en alle lessen beeldende vorming, ruim 200 video lessen!
  • Toegang tot de besloten Forum groepen om ervaringen te delen met medecursisten en je portfolio op te bouwen.
  • Mogelijkheid om vragen te stellen aan Ingeborg via een Live vragenuurtje of via het systeem van de OnlineViltSchool.
  •  5% korting op al je aankopen in de viltwebwinkel van Bodyflower
  • Gebruik van de methode Dromen, denken kiezen doen, om via een stappenplan tot actie te komen en om te onderzoeken welke stappen op dit moment bij je passen
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan exposities (doel is om dit 2x per jaar te organiseren, niets moet maar ik zal je zeker aanmoedigen om hier aan deel te nemen

Wil jij de volgende stap zetten in de viltontwikkeling?

Meld je dan aan voor de jaargroep die start op 1 juni of 1 september 2019

Meld je aan door onderaan de kolom te klikken op “ja ik doe mee”

Je kunt per maand of per jaar betalen, wat voor jou het makkelijkste maar is.

Ga naar de aanmeld pagina!

Combipakket Wolkol, 1 jaar toegang tot alle lessen

Cursus A4 kennis van schapenvachten, cursus B6 werken vanuit de vacht

• Start direct mogelijk
  • Alles over vachten en vilten vanuit de vacht, de cursus die het verschil maakt in kennis en techniek!
  • (deze cursus is ook onderdeel van het jaarabonnement van de Onlineviltschool)
  • van € 219,95 nu nog voor € 189,95
  • Bonus gratis wolpakket t.w.v.€  25,00