Viltvlog#18 Onlineviltvrienden.nl

Heerlijk om te kunnen verbinden met andere viltliefhebbers!

binnenkort kan het op een besloten site, waar je pinterest, facebook en chat in één hebt maar zonder de angst dat er iemand meekijkt en je gedrag observeert. Viters onder elkaar. Je kunt er zelf foto’s delen vragen stellen en heel veel leren over materialen en technieken. Vanaf 1 oktober krijgen de huidige leden van de Onlineviltschool alvast toegang vanaf ongeveer 15 oktober kunnen nieuwe leden zich aanmelden. Maar je kunt natuurlijk vast laten weten of we je op de lijst moeten zetten als belangstellende.

 

Bekijk de video door op de afspeelbutton in de video hieronder te klikken

LET OP Zet even het geluid aan door op de luidspreker in beeld te klikken of bekijk op YOUTUBE via deze link

Viltvlog #18 Onlineviltvrienden bijna LIVE

Heerlijk om te kunnen verbinden met andere viltliefhebbers! binnenkort kan het op een besloten site, waar je pinterest, facebook en chat in één hebt maar zonder de angst dat er iemand meekijkt en je gedrag observeert. Viters onder elkaar. Je kunt er zelf foto's delen vragen stellen en heel veel leren over materialen en technieken. Vanaf 1 oktober krijgen de huidige leden van de Onlineviltschool alvast toegang vanaf ongeveer 15 oktober kunnen nieuwe leden zich aanmelden. Maar je kunt natuurlijk vast laten weten of we je op de lijst moeten zetten als belangstellende.

Geplaatst door Online Viltschool op Vrijdag 27 september 2019

De Onlineviltvrienden site is inmiddels helemaal af en gevuld met alle cursussen uit de Onlineviltschool

De site is erg gebruiksvriendelijk en er zijn al veel onlineviltvrienden aangesloten (op dit moment ruim 250 leden)

Wil je meer info? of je aanmelden? 

Klik hier voor meer info

Comments