Viltvlog #09 Video lessen opnemen en verhalen over Anita’s

In deze vlog laat ik je zien waar ik de opnames maak en ik vertel je wat over mijn cursisten, een paar voorbeelden. Ze heten toevallig alle twee Anita, en er zijn zelfs nog meer cursisten die Anita heten, zou dat wat met de leeftijd van de cursisten te maken hebben? tussen de 50 en 70 toen was het vast een veel gebruikt meisjes naam. Ik vertel je ook over mijn eigen ervaring in het leven en hoe me dat heeft gemaakt tot wie ik nu ben.

Geniet van elke dag… je weet nooit wanneer het je laatste dag is, het is geen fijne gedachte, maar met dat in het achterhoofd (het besef dat het niet eeuwig duurt…) komen we misschien wel in actie nu!

(Let op zet rechtsonder even het geluid aan of ga naar facebook om het daar te bekijken)

 

 

Vind je dit thema inspiratie interessant? wil je meer weten over inspiratie en origineel werk maken? 

Meld je dan aan de de LIVE les die ik hier binnenkort over geef (gratis)

meld je aan klik hier

 

Wil je meer video’s bekijken? dat kan o.a. op Youtube, abonneren je op mijn kanaal zodat je niets mist. Als je de video’s leuk vind klik dan op de duim omhoog, dan kunnen meer mensen de video’s bekijken en daar help je mij en andere viltsters mee. Alvast erg bedankt!

 

Bekijk alle video’s op YOUTUBE

Comments