Viltvlog #08 Ergonomie en de juiste werkhouding

De juiste werkhouding en werkhoogte zijn natuurlijk erg belangrijk. Je hebt dit vast weleens gehoord en gezien. Ook ik weet dat dit heel belangrijk is. Toch let ik hier niet altijd op. Vaak heeft dat te maken met tijd, dan wil ik snel even wat gaan doen en vind het teveel gedoe om de tafel eerst omhoog te zetten. Vooral als je snel last van je rug hebt is dit wel een belangrijk punt omdat je het op die manier langer en beter kunt volhouden.

 

(Let op zet rechtsonder even het geluid aan of ga naar facebook om het daar te bekijken)

 

 

Vind je dit thema inspiratie interessant? wil je meer weten over inspiratie en origineel werk maken? 

Meld je dan aan de de LIVE les die ik hier binnenkort over geef (gratis)

meld je aan klik hier

 

Wil je meer video’s bekijken? dat kan o.a. op Youtube, abonneren je op mijn kanaal zodat je niets mist. Als je de video’s leuk vind klik dan op de duim omhoog, dan kunnen meer mensen de video’s bekijken en daar help je mij en andere viltsters mee. Alvast erg bedankt!

 

Bekijk alle video’s op YOUTUBE

Comments