Viltvlog #07 Wat is de juiste verhouding water en zeep?

Ik gebruik zelf altijd Olijfzeep voor het vilten, dit vind ik prettig voor mijn handen en voor het viltwerk. Fijn is ook dat het natuurlijk is, dus geen toevoegingen van parfum etc. Dus goed voor mens, dier en milieu

Ik vertel je in deze Vlog over de verhouding die ik gebruik

(Let op zet rechtsonder even het geluid aan of ga naar facebook om het daar te bekijken)

 

 

We verkopen deze olijfzeep ook in onze webwinkel (en nog veel meer mooie materialen om te vilten)

 

Bekijk de zeep in de webwinkel

 

 

Vind je dit thema inspiratie interessant? wil je meer weten over inspiratie en origineel werk maken? 

Meld je dan aan de de LIVE les die ik hier binnenkort over geef (gratis)

meld je aan klik hier

 

Wil je meer video’s bekijken? dat kan o.a. op Youtube, abonneren je op mijn kanaal zodat je niets mist. Als je de video’s leuk vind klik dan op de duim omhoog, dan kunnen meer mensen de video’s bekijken en daar help je mij en andere viltsters mee. Alvast erg bedankt!

 

Bekijk alle video’s op YOUTUBE

Comments