Viltvlog #06 Hoe maak je origineel viltwerk?

In deze video vertel ik je over het maken van een ontwerp hoe ik dit aanpak en wat de mogelijkheden zijn om hier zelf anders naar te gaan kijken.

17 en 19 juni geef ik hierover ook weer een LIVE online les, zie hieronder de link voor info en aanmelden

 

 

Vind je dit thema interessant? wil je meer weten over inspiratie en orgineel werk maken? 

Meld je dan aan de de LIVE les die ik hier binnenkort over geef (gratis)

meld je aan klik hier

 

Wil je meer video’s bekijken? dat kan o.a. op Youtube, abonneren je op mijn kanaal zodat je niets mist. Als je de video’s leuk vind klik dan op de duim omhoog, dan kunnen meer mensen de video’s bekijken en daar help je mij en andere viltsters mee. Alvast erg bedankt!

 

Bekijk alle video’s op YOUTUBE

Comments