ViltVlog #1 Ingeborg start met vloggen

Nieuwe start…
Om nog meer ervaringen te delen en antwoorden te geven op veel gestelde vragen ben ik gestart met Vloggen, video bericht met een verhaal. Ik hoop dat ik je hiermee nog meer kan inpireren en motiveren om lekker aan de slag te gaan.
De planning is dat er elke Maandag en elke vrijdag een nieuwe Vlog online komt. Heb je een vraag of iets wat je graag van me wilt weten? stuur me een mail en dan kan ik het misschien in 1 van de vlogs verwerken.

In deze vlog stel ik mezelf voor en vertel ik hoe ik tot het vilten en de onlineviltschool ben gekomen.

Comments

  • ritaverwer

    Hoi Ingeborg wat een leuke, duidelijke film zeg, erg mooi. En een prachtige achtergrond, geweldig!!!! Tot de volgende film

    • onlineviltschool

      Dank je wel Rita, dit is toch nog weer anders dan de lessen, dus weer een beetje spannend, feedback is dan altijd fijn! de volgende 3 staan er ook al, de bedoeling is elke week 2 op maandagochtend en op vrijdagochtend