Kleuren van het voorjaar en de Zomer 2019

Op 25 mei organiseer ik een speciale workshop in mijn Atelier in Ommen. Het is een combinatie van een persoonlijk kleuradvies en het vilten van een sjaal naar aanleiding van je kleuradvies

Meer info en aanmelden

Het voorjaar komt eraan, heerlijk, de temperatuur gaat omhoog, we krijgen weer zin in kleuren en mooie kleding. Het is natuurlijk fijn als je weet welke kleuren bij je passen en welke kleuren je persoonlijkheid meer uitstraling geven. Rosita (mijn zus) is kleur en stijladviseur en ze is ook gastdocent van de onlineviltschool. Vorige maand heeft ze informatie gedeeld over de modekleuren van dit seizoen, interessant om te weten wat er in de winkels hangt en wat het verhaal achter de kleur is. Lees haar bericht hieronder of vraag de 14 dagen mailserie hierover aan.

Maar….. Ik zelf ben eigenlijk niet zo gericht op de mode. Ik heb jaren lang alleen iets gekocht als ik het nodig had en kocht dan wat ik toevallig tegenkwam en wat me op dat moment aansprak. Totdat ik eens een kleuradvies van Rosita kreeg, ze vertelde me dat ik een Wintertype ben en welke kleuren daar het beste bij passen. Ik ben het gaat toepassen. Als ik nu iets koop kies ik kleuren uit dat pallet. Ten eerste vind ik het handig ik hoef niet uit alles te kiezen, er is al een soort voorselectie in het kleurpalet. 

Maar wat nog een veel leuker effect hiervan is dat ik nu steeds vaker te horen krijg dat ik er goed uitzie of dat een bepaald kledingstuk met goed staat. Ook voel ik me zelfverzekerder hierdoor. 

Bepaalde kleuren draag ik dus niet meer, maar dat waren eigenlijk ook kleuren waar ik minder mee had. Nu weet ik waarom dat zo is, ze versterken niet mijn uitstraling (misschien voelde ik dat aan…. )

Ik ben natuurlijk blij met zo’n zus! en het mooie is dat we regelmatig onze krachten bundelen. 

Zo organiseren we op 25 mei een workshopdag: kleuradvies en sjaalvilten. 

We hebben een mooi aanbod voor je gemaakt zodat je deze twee op 1 dag kunt combineren. Je kunt hier natuurlijk een heerlijke ervarings- en doedag voor jezelf van maken maar je kunt het ook gezellig samen doen met je zus, dochter of buurvrouw.

Meld je wel snel aan want er zijn maar 8 plekken beschikbaar op die dag.

 

Meer info en aanmelden

 

 

Rosita Pronk is gastdocent bij de OnlineViltSchool en zij heeft alvast uitgezocht welke kleuren dit voorjaar in de mode zijn, Ik laat je vast meegenieten van haar verhaal en de mooie kleuren van het voorjaar

Hieronder even een inleiding door Rosita op de kleuren van dit voorjaar en deze zomer.

Vind je dit nu leuk en interessant en wil je er meer over weten, wil je 14 dagen lang elke dag kleuren inspiratie in je mailbox? meld je dan hieronder aan door je naam en mailadres in te voeren, voor de 14 dagen emailserie. Je krijgt dan elke dag een kleur in je mailbox.

 

Mode kleuren Lente en Zomer 2019

Voorjaar, nieuwe kansen, nieuwe kleuren! Wat wordt jouw kleur dit jaar? Heb jij vaste kleuren of sta je open voor wat nieuws?

De kleuren voor lente/ zomer 2019 zijn ‘opbeurend’. De vrolijke tinten lenen zichzelf voor ‘speels expressionisme’ en banen de weg voor ‘creatieve en onverwachte combinaties’, zo is in het Pantone rapport te lezen. Bovenal representeren de twaalf trendkleuren voor lente/zomer 2019 hoe we de toekomst tegemoet willen gaan: met ‘empowering’ kleuren die zorgen voor zelfvertrouwen en spirit, aldus Pantone.

De kleuren voor Lente en Zomer 2019 zijn lekker fel, vrolijk en warm. Rode en oranje tinten overheersen, er zijn maar weinig blauw en pastel kleuren te vinden in dit rijtje. En sommige zou je misschien eerder in de herfst winter verwachten dan voor de lente/zomer.

Hierbij alvast een voorproefje van alle kleuren.

De aankomende tijd deel ik elke dag een kleur in de mail,

wil je deze mailtjes ontvangen? meld je dan even hier aan.

Ben benieuwd of ze jou ook aanspreken en welke dan in het bijzonder?

Kleurrijke groet Rosita (gastdocent OnlineViltSchool rositapronk@outlook.com)

 

Wil je meer weten elke kleuren bij jou passen? 

Meld je aan voor een kleuradvies in combinatie met een workshop sjaalvilten

Meer info en aanmelden combi workshop 25 mei

 

Comments