Expositie “Vuur en Vlam” Handwerkbeurs Zwolle 14 t/m 17 februari

Expositie “Vuur en Vlam”

Cursisten van de OnlineViltSchool hebben zich laten inspireren door dit thema, wat dit jaar tevens het thema is voor de (buiten) expositie van Kunst Om Dalfsen 4 en 5 mei. Daar zullen veel cursisten hun werkstukken tonen. Groot, klein dik dun vilt allerlei technieken en toepassingen van de vilttechniek. Maar boven al zal uit die werkstukken hun passie en vaardigheid spreken. Ze zullen alle werken voorzien van een persoonlijk verhaal. Het verhaal achter het kunstwerk en het verhaal achter de kunstenaar. Dit verhaal maakt het werkstuk compleet en af. Dit verhaal laat het werkstuk tot leven komen.

Tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle zullen we al vast een impressie laten zien. Een groep cursisten heeft zich al uitgeleefd op dit thema. Wat een bijzondere expositie op zal leveren in de buurt van stand nr10

Hieronder vindt u een beschrijving van de deelnemers en de door hen gemaakte werkstukken met een toelichting op het thema door de maakster.

foto’s en beschrijvingen van werkstukken kijk hier

Comments