Impressie van Vilt op de handwerk en quilt dagen in Den Bosch

We hebben 3 fantastische dagen gehad op de beurs in Den Bosch. Veel cursisten mogen ontmoeten, veel viltcollega ondernemers en viltkunstenaars. Sommige heb ik uitgebreid gesproken anderen even kort, maar alle contacten waren fijn en mooi. Misschien ben je er geweest en vind je het leuk om nog even na te genieten. Of misschien kon je er niet naartoe omdat je geen tijd had of omdat het je lichamelijk niet lukte. Daarvoor heb ik een reportage gemaakt, een rondwandeling langs de stands die iets met vilt te maken hebben. Bedankt collega’s dat ik dit mocht doen en dat we zo samen nog meer mensen enthousiast kunnen maken voor die mooie vilttechniek.

 

Meer weten over de Onlineviltschool? en de nieuwe groep die 1-12-2018 start? Ja graag!

Comments

  • L van de Beld-Metz

    Leuk om te zien!
    Ik heb er drie dagen gestaan, maar (meer dan) de helft niet ècht gezien….kon mijn kraam (Ginkyo) niet te lang verlaten (niet leuk voor vriendin en dochters…). Dus voor een volgende keer zò organiseren dat ik voor een bepaalde tijd twéé vervangers in mijn kraam heb…