Sieraden expositie doe je mee? of kom je kijken?

In November organiseer ik een reizende tentoonstelling van viltsieraden van cursisten van de Onlineviltschool.

Ben je cursist? meld je dan aan om mee te doen en bekijk de toelichting via de button (alleen toegankelijk voor cursisten)

Ben je zelf viltster, vind je het leuk om te zien wat er allemaal mogelijk is met wol en zijde (en andere materialen)kom dan zeker kijken naar de expositie in Gent (belgie)  van 7 t/m 11 november en in Den Bosch 15 t/m 17 november.

Op deze twee beurzen sta ik met een stand van de OnlineViltSchool en ik zal in meerdere vitrines het werk van cursisten exposeren in een verkoop tentoonstelling. Er kunnen veel verschillende technieken gebruikt worden om sieraden te maken en ook de combinatie met andere materialen is toegestaan.

Ben je op zoek naar een bijzonder sieraad? laat je verrassen.

Het thema: Waarde(n) volle sieraden.

Voor cursisten:     Meer Info en aanmelding

Comments