Elke dag vilten!

Herken jij dit?

• Heb je een mooi vachtkleed gevilt voor op de bank en ben je enthousiast over de boeiende techniek van het vilten en nu wil je meer, meer leren, meer ontdekken…
  • Je hebt een leuke viltdocent gevonden, een gezellige groep en dat bevalt je prima, maar je wilt ook graag thuis aan de slag, soms weet je dan niet meer precies hoe je een de techniek werkt, b.v. Hoe je een bolvorm moet maken.
  •  Je bent al jaren aan het vilten en de inspiratie laat je in de steek, wat kun je nu weer gaan maken….. en hoe pak je dat aan. Alleen thuis kom je er niet toe.
  • Je hebt veel viltwerk om te verkopen op de kunstmarkt, daar komen wel belangstellenden maar geen kopers. Daar wordt je onzeker en ongelukkig van, waar ligt het aan?
  • De leuke viltcursus die je wilt volgen worden altijd ver weg aangeboden en autorijden is niet je hobby, waarom wordt die viltcursus niet bij mij in de buurt gegeven.

Maar..

• Stel je voor dat je altijd en overal met de viltcursus kunt starten, op het moment dat het jou uitkomt! Ook in je zomerhuis in Frankrijk of op zondagmiddag terwijl je man de krant leest?
  • Stel dat je zelf kun kiezen welke vilttechniek je wilt leren in het tempo dat jou het beste uitkomt.
  • Zou het niet fantastisch zijn als jou inspiratie en jou persoonlijke verhaal het uitgangspunt worden van jou originele viltwerk?
  • Stel dat je werk WEL verkocht wordt en je complimenten krijgt over de kwaliteit van je werk en men je vraag om nog meer sjaals te maken…..
  • Altijd contact zoeken met mede vilt makers, die net zo enthousiast zijn als jij, die soms net zo worstelen als jij, die je aanmoedigen en stimuleren om verder te gaan

Het is mogelijk! ELKE DAG VILTEN!

Door de onlineviltschool is er een uniek aanbod ontstaan, een bibliotheek vol met viltlessen, lessen over materiaalkennis, technische kennis en beeldende vorming. Ik, Ingeborg Honer heb 22 jaar viltervaring die ik graag met je wil delen. Ook geef ik al jaren cursussen en workshop is de vilttechniek ik ben opgeleid als beeldend docent en wil graag mijn kennis en ervaring met je delen.
Als je meer wilt leren over vilten en goed en origineel werk wilt maken zijn die drie elementen onmisbaar voor jou.

Als je nu kiest voor een TOTAALPAKKET VILTEN dan krijg toegang tot alle lessen:

meld je nu aan om mee te doen!

Materiaalkennis ( 5 cursussen)

Om te komen tot origineel eigen viltwerk is het belangrijk om kennis te hebben van de materialen die gebruikt worden voor het vilten, welke wol is geschikt voor welk project, welke stoffen geven mooie effecten in je viltwerk of hebben een handige functie?

klik hier om deze cursussen te bekijken!

Techniekkennis (10 cursussen)

Kennis over de technieken is ook een voorwaarde, hoe meer kennis en ervaring je hebt met de techniek hoe beter je zelf tot nieuwe mogelijkheden en combinaties komt. Door ervaring leer je mogelijkheden te zien.

klik hier om deze cursussen te bekijken!

En als extra ook alle lessen beeldend vormen! (5 cursussen)

beeldende vorming is een onderdeel wat in de meeste cursussen maar beperkt of niet aan bod komt. In de onlineviltschool is dit 1 van de drie pijlers. Kennis over beeldaspecten, kleurenleer, vormen, textuur etc. Helpen je om anders te kijken naar kunst naar alles om je heen en ook naar je eigen werk als kunstenaar of ontwerper.

klik hier om de cursussen te bekijken!

Totaal Pakket Vilten 1 jaar

399.95  299.95 / jaar
  • Toegang tot alle cursussen
  • A: materiaalkennis
  • B: Techniekkennis
  • C: Beeldende vorming
  • Toegang tot facebookgroep
  • 5% korting op webwinkel
  • Begeleiding van viltdocent
  • Gratis patronen downloaden

Extra’s

• Als je kiest voor een Totaalpakket vilten dan krijg je toegang tot ALLE beschikbare lessen materiaalkennis en techniekkennis
    Extra: alle lessen beeldende vorming
  • toegang tot 2 besloten Facebook groepen om ervaringen te delen met medechristen
  • mogelijkheid om vragen te stellen aan de docent via live vragenuurtje of onlinE.
  •  5% korting op al je aankopen in de webwinkel

1 december 2017 start ik met een nieuwe groep!!! Ben jij erbij?
meld je nu aan om mee te doen!

Doelen die andere cursisten voor zichzelf hebben gesteld voor het komende jaar:

• ” Ik wil leren goed viltwerk maken”
  • ” ik wil elke week een dagdeel vilten en meer technieken leren b.v. Het maken van een hoed en een jurk lijkt me leuk.”
  • ” Ik wil kleding leren vilten voor mezelf zodat ik iets bijzonders heb”
  • ” Ik ga workshops geven en wil graag veel leren over de vilttechniek zodat ik dat weer aan mijn cursisten kan overdragen”

Waarom kiezen mensen voor de online viltschool:

“Na een enthousiaste start vorig jaar opnieuw ingeschreven bij de online viltschool. Ik combineer dit met de jaarcursus en incidentele workshops. Thuis oefenen op basis van de online cursus en in de lessen bij Ingeborg de fijne kneepjes en natuurlijk de gezelligheid. Fijne combi waardoor je nog sneller de technieken onder de knie krijgt.”

” Omdat ik beperkingen heb door mijn ziekte heb ik beperkte energie, op deze manier is het voor mij wel mogelijk om cursus te volgen, ik ben erg blij met de mogelijkheid die je biedt.”

“Omdat mijn man ernstig ziek is ben ik aan huis gebonden en kan ik eigenlijk niet een dag weg voor een cursus, nu kan ik vanuit huis af en toe toch met het vilten bezig zijn, of naast hem zitten en vast kijken naar de video lessen.”

“Omdat ik in Roemenië woon en de winters daar lang en koud zijn ben ik heel blij met deze mogelijkheid, ik heb de materialen al in huis, kan niet wachten tot de lessen starten.”

Totaal Pakket Vilten 1 jaar

399.95  299.95 / jaar
  • Toegang tot alle cursussen
  • A: materiaalkennis